Tuesday, April 19, 2011

sedih~~~

Assalammualaikum

Saye sedih hari nie.. Series, saya risau ada wayar otak saya yang akan terputus sebab banyak fikir... haha.. sampai cmtue sekali daa skrg nie...Tak pernah saya rasa keadaan saya macam nie.. sampai rasa nak pengsan lagi.. Saya rasa saya dah hyper pressure n perlu jumpa pakar psikiatri... Ada 1 ketika tue, rasa macam kepala nak pecah jer n to release macam nk jerit kuat2...huhu...Tapi jeritan xkemane...huhu...


1st time jumpe dia mse dia sedang berdoa

The sad thing sebenarnya abang sayang saya exciden.... Kalau korang pernah bce note yg sy tulis tentang abang kt tempt kerja, ha, dia tue lh.... Pemotivate saya.. patutlah sy tunggu dia masuk keje xmasuk2, rupenyer smthing happen.. Menurut cerita, keta dia teruk.. Dia saya xtahulah...Doa saya moga tiada apa yang buruk berlaku... Teringat ayat dia sebelum nie, " ak bawak keta pun dh smpi ttdo...maw xkemalngan...jgn sampai nnt kau menangis kat kubur ak cahaya" ..

So, mse dapat citer dia xciden n keta dia teruk, saya dh teringt ayt dia yang nie... Ya Allah, rasa bimbang menjengah.. Bermacam2 yang sy fikir...Teringat saya tinggalkan dia sorang ahd lepas... waa... Rasa macam nak cari gali cerita sebenar... Lastly, before balik keje kul 11pm, my PM gtaw...keta dia teruk, dia g xray lh..Dia yg cntact FM gtaw xciden... hoho.. ALHAMDULILLAH, terima kasih ALLAH beri saya kelegaan ini... Memberi saya peluang untuk bertemu dengan dia lagi.. Walau sekadar menatap wajahnya... Untuk mendengar kata2 dia... Terima kasih Tuhan~~

one more thing yang sy sedih, bila kawan saya kena eliminate!!! not fair Bos... nie semua politik belaka.. Saya benci diktator!!!

p/s: xsalahkn kalau saya msg abang nak tanya khabar?? 4 sure dia terlejut... auw....hehe=pp

2 comments:

Honey & Butter said...

ain ada cter 2 org kakak tempat korg kena benti...yg tu ke.. teruknya bos baru korang!huhuuh...

lightnur said...

huhu.. haah.. yg ain cter tue... well, xpelh,, kite tunggu n lihat jer... nie lh realiti hidup ssebenrnyer...