Saturday, February 19, 2011

aku tahu aku sayang kamu....

Assalammualaikum...

Hari nie hari ke3 dapat balik awal... Sebab dah asyik OT jer sampai orang dah kata, xperlulh OT.. Limit..
hahaha=p May be lh... Tapi aku memang suka balik awal skrg.. tak serabut2...huhu... Sebab gileer banyak betul perkara yg berlaku.. Ak nk surrender pun ade, tapi hati mcm kate, sabar dulu...hehe=]

anyway, aku nak cerita yang aku rasa aku sayanglh wif this guy.. Tapi aku tahu sayang aku nie may be hanya teman sbb dia dah ada yang punya.. haha.. Mcm biasalah, even aku suka kat mne2 guys pun, if aku tahu dia dah ada yang punya, aku xkan masuk line punyer.. Nielah sikap aku dari dulu sampai sekarang.. Sebab tue ramai dak laki ingt aku nie ego n sombong.. Whateverlah..Aku cume nak protect kaum sejenis ak yang lemah jer.. Ak xsanggup lukakan ati diorang...tapi sbb XSANGGUP Aku nielh, ak banyak kali terluka gak kerana kaum sejenis.. Sbb ak akn cuba menerima pe jer diorg wat ssehingga aku yang makan ati... hahaha.. Giler teruk protect kaum sendiri yang lemah, tapi lupe diri sendiri pun lemah...hurm~~

Eh, ak nk citer tentang guys tadilah.. Xceli sekarang peluang aku makin tipis kot... sebab ak dan dia dah jauh sgt berbeza.. Dari jarak, 4 surelh.. Dahlh, ak nie bkn jnis yg baik sgt ngn laki... Mcm xcayekn.???. Perangai huhahuha, tapi bab lelaki, surely ak failed.. Hahaha.. percaye x??=pp~~

abis guys tadi?? Aku cuma nak beritahu ak sayang thats guys jealah... Tapi kami xde jodoh... Even dia xmarried lagi, ak xnk ak jd perosak hbgn dia ngn temn dia skrg... Walau aku tahu dia pernah sayangkn aku,(perasan x???)^-^, tapi dia xsabar dengen cara aku... bagi aku, biarlah dia pergi.. even aku dah mula a konon2 nak terima,, tapi sebab dia xsabar, aku redha... Dia bukan milikku.. Tapi, kita tetap leh sayang kn??? hehehe.. nak jugak~~

Apapun, wat dia.. kalau kamu terbaca blog nie maaf yea kalau terasa...Kisah kita berakhir sebelum sempat ia bermula...Dan aku telah terima segalanya.. tapi bukan mudah untuk aku lepaskan kenangan terindah... ahakz~~~...
Saat kamu memberi harapan namun kamu jua yang menghampakan.... Aku benci ingat part nie, tapi bende nie gak aku ingat.. Aku ingat kata2 yang mane kehadiran aku sgt penting utk mjlis perkahwinnmu nnt.. saat itu, aku sudah mula mahu menerima sebelum aku terpana dengan berita duka...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~
 4 kamu... By TEJA= Kau yang tak mengerti~~
" kau pergi, bukan ku benci , tapi kau yang tak mengerti..."



gambar hiasan,,,, cara hepikan diri..hahahaha=pp

2 comments:

Honey & Butter said...

cahaya..guy kat tempat kerja ke?hehe.. (maaf menyibuk!hehe)

lightnur said...

haha.. cnfemlah bukan.. nie kisah lme lh ..hahaha=p
tapi teringt jer, so tue yg tulis~~~=pp