Thursday, January 14, 2010

Andai ini ketentuanNYA

assalammualaikum..

rasanya terlalu lame xmenarikan jemari disini.. terlalu banyak yang ingin dikongsi.. namun tarian jari xmampu serancak dahulu.. kekangan masa menyebabkn kebanyakan cerita hanya di mata pena dan di tarian word sahaja.. maaf wat mereka yang setia membuka untuk mengetahui perkembangan saya.

Sekarang saya masuk bulan kedua praktikal di Fama. alhamdullilah, buat masa nie tiada lg sebarabg isu2 yang besar. mcm2 yang sy belajar sekarang. n sy hepi dengn semua tue.. Even, langit xselalunya indah.. senyum xsemestinya suka namun itulh realiti. Kita bkn selalunya berada di atas. kadangkala yg menyakitkan itulah yang terbaik. yg sakit itulah terindah. apapun, perjuangn ini akan berterusan. saya harap kami semua(aishah n zima) dapat menghabiskan praktikal dengan cemerlang.

Sepanjang sebulan lebih di sini, dah 3-4 majlis perpisahan diadakan. Sayonara kawan2.. ada waktu ketemu lagi.. Moga kalian lebih berjaya akan datang.
Well, antara pengalamn baru kitaorang dpt ialah jd promoter. first time adalh di UO JB. dr cerita rumah hantu sampai ke citer laki orang.. haish.. sungguh,, rasanya mcm terlalu lama. sedangkn 10 hari jea... emmm..
well, to be continued..
yang terbari kitaorang akan g mini MAHA.. Mini MAHA, wait 4 us...hehe=))

No comments: